Profiel

 

 

CV Roel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAS is opgericht door mij, ing. Roel Hameleers, op 01-06-2006. Ik heb in het verleden al eens een VOF gehad, Hameleers-Ruijters. Dit bedrijf was samen met een goede vriend van me opgezet en richtte zich voornamelijk op elektrotechniek in de woningbouw en utiliteit. Hier lag mijn passie niet geheel vandaar dat ik besloten had uit de VOF te stappen. Hierna ben ik terug het bedrijfsleven ingegaan. Echter het 'ondernemersvirus' bleef constant actief vandaar dat ik weer heb besloten zelfstandig te worden. Nu in een andere bedrijfsvorm, een eenmanszaak. Hierdoor ben ik geheel vrij in mijn keuzes en beslissingen.


Mijn scholing is geheel gericht op besturingstechniek, na het voltooien van de MAVO ben ik begonnen aan de MTS. Hier heb ik de elektro opleiding met differentiatie Besturingstechniek gevolgd. Hierdoor zijn mijn praktische vaardigheden zeer goed ontwikkeld. Met deze basis ben ik begonnen aan de HTS met als hoofdrichting Technische Natuurkunde en differentiatie Besturingstechnologie. Na het behalen van deze opleiding mag ik mij officiŽel besturingstechnoloog noemen.


Mijn passie is geheel te vinden in de industriŽle besturing. Echter de wereld van de besturingstechniek is erg groot. Na een tour over mijn site komen er al diverse aspecten van de besturingstechniek aan bod, er zijn echter nog talloze andere te verzinnen. Ik beperk me tot de op de site genoemde onderdelen waarbij de hoofdzaak te vinden is in de industriŽle automatisering.


Ik onderscheid mezelf ten op zichte van anderen door mijn persoonlijke betrokkenheid bij de projecten. Alle facetten vanaf de start van een opdracht of project tot het opleveren worden door mij persoonlijk gedaan. Hierdoor kan ik garanderen dat de kwaliteit optimaal is.

Gezien mijn jonge leeftijd is het niet mogelijk om ruime ervaring te hebben opgebouwd, toch heb ik in de korte periode al met veel verschillende PLC types gewerkt. In onderstaand overzicht worden de door mij reeds geprogrammeerde types overzichtelijk weergegeven.


Het specialisme ligt voor besturingen bij Siemens, echter andere ondersteunende systemen zijn:
PLC
- Siemens (Logo!/S5/S7-200/S7-300/S7-400)
- Omron
- Mitsubishi (FX-serie/A-serie/Q-serie)

- Allen Bradley
- Pilz
HMI
- Citect
- WinCC
- Intouch

Ik wens U veel plezier me rondkijken op de site en misschien een persoonlijke kennismaking in de toekomst.
 


Roel Hameleers

 

 

© 2006 Hameleers Automation Service                                                                                  

                                                                 Laatste update : 14-02-07